krise

 

Livskrise

​Grunde til at man oplever en livskrise kan være mange, lige så mange som der er forskellige livshistorier.​

Den kan udløses af forandring af livsomstændigheder, tab, problemer med sociale relationer, nederlag, fornemmelse af utilstrækkelighed, den kan være arbejdsrelateret eller aldersrelateret og meget andet. Der er ingen krise, der er for lille til at søge støtte, enten hos dem, der står os nært eller hos en professionel; krise i sig selv er et tegn på, at der skal lidt mere til end sædvanligt for at komme videre.​

Enhver krise, hvor svær den end kan være, har samtidig et potentiale for at vi lærer nye ting om os selv og for at vi kommer ud af det stærkere end vi var før. Når man er midt i det, kan det imidlertid være svært at se en udvej. Situationen føles uoverskuelig, energien mangler, hvilket selvfølgelig påvirker vores evne til at finde passende strategier for at komme videre.

​I sådanne situationer er det vigtigt at forholde sig til problemstillingen, dvs. at tale om det, at lægge tingene på bordet og kigge på det, for det er den eneste måde at give sig selv mulighed for at gøre noget ved det.​

Vi vil konkretisere problemstillinger og udforske forskellige perspektiver. Vi vil forholde os til den konkrete situation, men samtidig placere den i din livskontekst og udforske eventuelle paralleller med andre situationer og problemstillinger. På den måde vil vi både forsøge at finde løsninger på det konkrete problem og samtidig udnytte situationen til at du lærer mere om dig selv og bliver bedre til at tackle fremtidige situationer.

Tag kontakt til mig ved at skrive en besked via kontaktformularen eller ved at ringe på telefon 29 70 22 82, hvis du har brug for hjælp til at overkomme din krise komme videre i dit liv. Min praksis ligger i Aarhus C.

 

Kontakt mig og få hjælp til livskrise