12

 

Coaching

Med coaching vil vi arbejde løsningsorienteret i forhold til den situation, du befinder dig i, eller i forhold til de ønsker og ambitioner du har for din fremtid. Det kan både være på det personlige niveau og arbejds-/ kariereorienteret. Måske står du foran et uddannelsesvalg eller stillingsskifte. Eller også er du et sted i dit liv, som medfører større forandring der kan være udfordrende i at håndtere – det kan være familieforøgelse eller overgang til pensionisttilværelse. Eller noget helt andet.

Udgangspunktet i coaching bliver dig selv, den måde du ser dig selv og verden på og det sted du befinder dig i dit liv lige nu. Vi vil bruge min psykologiske erfaring til at afdække dine styrker, men også til at identificere dine eventuelle svagheder og de psykologiske mønstre, som kan skabe problemer i at udnytte dit potentiale eller i at finde vejen frem.

Samtale kommer til at foregå i form af en professionel faciliteret dialog, med konkrete værktøjer og konkrete forslag om de mulige løsninger, hvor vi i fællesskab kommer til at finde de bedste strategier til at opnå dine mål eller til at komme videre i dit liv.

Bliver der behov for at gennemgå en større forandring, har jeg stor erfaring med forandringsprocessen gennem mit virke som praktiserende psykolog. Det kan dreje sig om de forskellige psykologiske mønstre, som skaber problemer ellers som du måske ikke er helt bevidst om. Det kan også dreje sig om den måde, du fremstår på eller gerne vil fremstå på over for andre mennesker. Eller om at optimere den måde du bruger dine ressourcer på og den måde, du fungerer på generelt. Men du bestemmer altid selv, hvor dybt ned i det personlige du har lyst til at gå.

Hvis du har lyst til et professionelt coachingforløb, hvor vi også kan udnytte mit kendskab og erfaring med de psykologiske processer, så kontakt min praksis i Aarhus C på telefon 29 70 22 82 eller skriv til psykolog@gregorforte.dk,

Kontakt mig for et coachingforløb