ThinkstockPhotos-478815831

Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har arbejdet med terapi siden 2005 og har haft min egen klinik siden 2008.

Mit lokale ligger på Åboulevarden 39, 4. th., 8000 Aarhus C (Psykolog i Århus).​

Jeg arbejder med unge og voksne og tilbyder individuel terapi, parterapi samt coaching.

Få hjælp af psykolog i Aarhus C til din forandringsproces

Jeg arbejder klientcentreret, dvs. at vi tager udgangspunkt i hvordan du oplever situationen og hvordan verden ser ud set med dine øjne.
Vi skal selvfølgelig finde ud af, hvad der skal til for at du får det bedre, men fokus kommer til at ligge på hvordan du kan opnå en forandring og hvordan du kan holde fast i det.

Man opnår ikke en varig forandring fra den ene dag til den anden – for at gøre en forandring varig, skal man igennem en forandringsproces.​
Derfor må du være indstillet på, at der skal en indsats til. Det meste af din forandring vil ske mellem vores sessioner og det er også mellem vores sessioner, hvor din indsats bliver størst.​

Som din psykolog i Aarhus C vil jeg hjælpe med, at forandringsprocessen bliver så nem som mulig, men samtidig målrettet og effektiv. Du er altid velkommen til at kontakte min psykologpraksis på tlf. 29 70 22 82 eller sende en sikker mail via kontaktformularen her på siden.

Kontakt mig og få hjælp til forandring